GYIK

Gyakran ismételt kérdések

Apróhirdetések ingyenes feladása:

A hirdetesingyen.hu oldalon mindenki ingyenesen adhat fel apróhirdetést, magánszemély, és cég is.

Nézzünk egy példát:

  • pl.: Ön családi házát szeretné eladni, és ezt szeretné az oldalon közzéteni, hogy azt eredményesebben tudja értékesíteni, akkor nincs más dolga, mint hogy az oldal jobb felső sarkában találahó Hirdetést feladása gombra kattint, majd a lenyíló mezőből kiválasztja az aktuális kategóriát, ha már családi házról van szó, akkor természetesen először "Ingatlan", "Lakóingatlan", majd végül a "Családi ház" kategóriát. Értelemszerűen kitölti A hirdetés neve, település, hirdetés leírása és a további mezőket is.
  • Tipp: A hirdetés neve mezőben legyen rövid és lényegretörő pl: "3 szobás családi ház sürgősen eladó", és a hirdetés leírása mezőben pedig írja le részletesen az eladó családi ház tulajdonságait, de mielőtt ezt megtenné vessen egy pillantást a hirdetés leírása mező alatt elhelyezkedő fülekre, ahol rengetek extrát, és opciót ki tud választani az ingatlanával kapcsolatban.
  • A piros csillaggal * jelölt mezők kitöltése kötelező, míg a kék csillaggal * jelölt mezők kitöltése nem kötelező, de hasznos azok kitöltése, mivel az eladó családi házat kereső felhasználók ezen opciók között tudnak szűrni.
  • Tehát ha ezeket a mezőket kitöltötte, akkor kattintson a "Tovább" gombra a lap alján, majd töltse ki a Kapcsolati adatlapot, telefonszámát nyugodtan megadhatja, mivel az nem fog megjelenni, ha nem akarja a hirdetése adatlapján. Itt adja meg az e-mail címét is, mivel erre az e-mail címre egy levelet fogunk küldeni, mellyel Ön megerősíti hirdetését, és majd csak ezt követően fog megjelenni hirdetése apróhirdetési oldalunkon.
  • Fontos: A kapcsolati adatlapon megadott e-mail címmel, és jelszóval tud a hirdetesingyen.hu oldara a későbbiek folyamán belépni, és tudja adatait módosítani. Az oldal jobb felső sarkában található "Profilom" gombra kattintva tud később az oldalra belépni, és a belépést követően a "Beállítások" gombra kattintva tudja adatait módosítani, illetve itt tudja beállítani, hogy az Ön által megadott telefonszám megjelenjen-e a hirdetés adatlapján. Itt tudja engedélyezni, hogy a felhasználók e-mailt tudjanak Önnek küldeni a hirdetésével kapcsolatban.

Lakossági apróhirdetés:

Oldalunkon ingyenes apróhirdetés feladás az alábbi kategóriákban lehetséges: Állás  Állat, növény  Bazár  Bútor, régiség, könyv, ruha  Építőanyag  Ingatlan  Ingyen elvihető  Jármű  Játékok  Mezőgazdaság  Műszaki cikk  Oktatás  Sportfelszerelés  Szolgáltatás

A feladott apróhirdetés, azok valóságtartalmáért, a leadott fényképek minőségéért a feladót terheli a felelősség. A kiadó előzetes engedélye nélkül a megjelenő apróhirdetés felhasználni tilos!

Hirdetéseit regisztráció után ingyen és korlátlan számban feladhatja. Jóváhagyás után egy adminisztrációs felületen kezelheti az összes apróhirdetés. Meglévő hirdetéseit megújíthatja, vagy módosíthatja, esetleg törölheti azokat.

 

Apróhirdetés oldal:

Oldalunkon bármilyen használt, vagy új aprócikket hirdethet, valamint a hirdetés feladása után a hirdetéseid megtekintése menüpontban megoszthatja a Facebook, és a Twitter közösségi oldalon is.  Az apróhirdetést azonnal tudja kezelni, szerkeszteni, és kiemelni vagy előre helyezni. A apróhirdetés oldal ingyenes cégeknek is. Az próhirdetés portálon tilos olyan hirdetést feladni ami törvénytelen. A feladott apróhirdetések kiemelhetőek lesznek külön díjazás fejében, melynek összegét erre a linke kattintva megtekinheti: hirdetés kiemelés.

Egy hirdetés több hirdetési rovatban helyezhető el. Minden apróhirdetés 60 napig, vagy annak törléséig marad aktív. Az adott apróhirdetés lejárta előtt a felhasználó e-mail-ben értesítést kap.